Ние, от Контактен център  GAMAFLOW влагаме своя дългогодишен опит в създаването на работещи за бизнеса стратегии. На база на тях, обобщихме 6 основни услуги, с които бизнесът ви да поеме в нова посока.

Продажби

Следпродажбено обслужване

Входящи и Изходящи обаждания

Телемаркетинг

Социологически  и маркетингови проучвания

Разработка на индивидуални проекти

 

Освен качеството и цената на даден продукт, отношението и вниманието към клиента е ключов за това, той да избере именно вашия продукт. Тук идва ролята на нашите опитни и надеждни оператори, които ще обгрижат вашите потенциални клиенти и ще отговорят на всички техни въпроси.

Отношението към потребителя е ключово за това дали ще се утвърди като постоянен ваш потребител. Ето защо ви препоръчваме да се възползвате и от услугата Следпродажбено обслужване – осъщественият повторен контакт ни дава безценна информация от първо лице за това, дали потребителят е удовлетворен от продукта, какви са плюсовете и минусите му и как да действаме в бъдеще в представянето му. Тази представителна извадка дава реална посока за развитие, промяна или утвърждаване на успешните практики в компанията.

Операторите на GAMAFLOW поемат грижата и отговорността за всички входящи и изходящи обаждания към вашия бизнес. Те отговарят на запитвания, предоставят информация и координират всички процеси по получаване, връщане и замяна на дадена стока.

Екипът на GAMAFLOW са занимава професионално и с развиването на телемаркетинг услуги. Ние сме специалисти в откриването на нови клиенти за вашия бизнес с цел директни продажби.

Ако имате нуждата от надежден екип, който да направи за вас социологическо или маркетингово проучване, можете да ни се доверите.
Ние сме специалисти във воденето на телефонни интервюта за целите на всяко проучване.

Ако не откривате своята дейност в горепосочените 5 точки, това не бива да ви спира да се консултирате с нас. Ние ще превърнем всяка ваша цел в своя и сме готови да удовлетворим по най-добрия начин всяко ваше желание.

Вземете най-добрите решения за своя бизнес
с
Контактен Център GAMAFLOW

 

Услуги на кол център

Партнирайки си с кол център ГАМАФЛОУ, Вие си гарантирате професионална и доверена  грижа за Вашите клиенти, успешни транзакции и повишена възвръщаемост на инвестициите Ви. С нашите услуги на контактен център, Вие ще може да вземате по-добри решения и да надграждате взаимоотношенията с клиентите си. 

Ще ни намерите ТУК